Kycklingpanna med bacon och senapsås
Det här behöver du
- 1 pkt kycklinginnerfiléer ca 1 kg
- 2 msk smör
- 1 tsk salt
- 2 krm peppar
- 2 msk kycklingfond
- 2 msk maizena till redning
- 2 dl vispgrädde
- 1 tsk kinesisk soja
- 2 tsk graveji senap (Söt/stark)
- 1 tsk dijonsenap
- 1 paket bacon
- 2 msk hackad gräslök
Gör så här
Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Ta ur panna och lägg på lite hushållspapper.
*Stek kycklinginnerfiléerna, hela, runtom i smör. Salta och peppra. Ta ur kycklingen ur pannan.
Blanda grädde, fond, soja och senap och vispa i pannan. Blanda majsenan med lite mjölk eller vatten och vispa ner. Lägg i kycklingen igen. Sjud ca 5 min eller tills kycklingen är genomstekt.
Strö bacon över och gräslök över kycklingen.
Servera grytan med valfria tillbehör som jag hade kvar kokt potatis som jag valde att steka upp.